Pisanje opisov izdelkov

Cena za opise izdelkov

- že od 1,0 € za 100 besed!

Želim ponudbo!
  • Hitro pripravljamo tudi večje število opisov
  • Redno in zanesljivo sodelujemo z večjimi spletnimi trgovinami
  • Prodajno usmerjeni opisi za odlične prodajne rezultate
  • Ugodno tudi v primeru obsežnejših naročil - cena po dogovoru
  • Prilagodljiva storitev, ki lahko vključuje še druga opravila

Pisanje opisov izdelkov je zahtevno opravilo, od katerega so odvisni tudi prodajni rezultati. Dobro besedilo je najboljše prodajno orodje za spletne trgovine, zato je pametno pripravo opisov izdelkov zaupati strokovnjakom.

Pogosto mora biti pisanje opisov za spletne trgovine hitro, da se lahko sproti na virtualne prodajne police uvažajo novi izdelki. Z zanesljivo ekipo in dolgoletnimi izkušnjami s tega področja smo pripravljeni tudi na zahtevnejša naročila - lahko pripravimo tudi 100 opisov na dan ali več!

Izzivi s področja pisanja opisov za izdelke so zelo raznoliki, tako da je prav vsako naročilo edinstveno. Temu primerno se vsakemu naročniku tudi maksimalno prilagodimo - opise lahko pripravljamo neposredno v administraciji spletne trgovine, lahko jih tudi sproti uvažamo, poskrbimo tudi za iskanje in dodajanje slik ali drugih podatkov ... Gotovo bomo zmogli ugoditi prav vsem željam in potrebam s tega področja!

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social