Pisanje e-knjig

Cena za pisanje e-knjige

- že od 2,5 € za 100 besed!

Želim ponudbo!
  • Informativna besedila na različne teme
  • Zanimive vsebine, ki zagotavljajo zadovoljstvo bralcev
  • Celovita storitev od prve do zadnje strani
  • Pomagamo pri načrtovanju in oblikovanju e-knjige

E-knjige so odlična promocija ali celo vir zaslužka, če so kakovostne, informativne in zanimive. Skoraj vsaka dejavnost lahko predstavi e-knjigo, ki privabi še več zanimanja ali pa na račun prinese nekaj denarja. Vse skupaj je zelo preprosto, zakaj se torej ne bi podobnega projekta lotili tudi vi?

Ponujamo kompletno storitev pisanja e-knjige, torej knjigo napišemo od začetka do konca, dela s strani naročnika v tem oziru praktično ni. Knjiga vsebuje vse potrebne elemente, na koncu pa priložimo seznam virov, iz katerih smo črpali vsebino. Izdelek je tako že skoraj pripravljen na takojšnjo izdajo. Ker so e-knjige precej specifična besedila, smo popolnoma odprti za kakršne koli predloge, nasvete in navodila, s tem pa zagotavljamo, da bo naročnik s končnim izdelkom zadovoljen.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social