Cenik za pisanje besedil

Cena za pisanje besedil je odvisna od mnogih dejavnikov, ki jih ni mogoče predvideti vnaprej. Za točno ceno se z vsakim naročnikom dogovorimo posamezno, se pa od spodaj navedenih osnov odmikamo le v primeru kakšnih zahtevnejših dodatnih navodil.


StoritevCena na besedo
SEO članki od 0,015 €
SEO+ besedila od 0,020 €
Spletne strani od 0,025 €
Opisi izdelkov od 0,010 €
E-knjige od 0,025 €


Za obsežnejša naročila priznamo 20% količinski popust!

V vsakem primeru se za natančno ceno dogovorimo še pred začetkom dela. Nesporazumov ali nenapovedanih doplačil tako ne bo. Račun izdamo šele po končanem projektu, ko se prepričate o kakovosti besedil in ste s storitvijo zadovoljni.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social