Politika varovanja zasebnosti

Pri uporabi spletne strani PametniPisemo.si se zbirajo naslednji podatki:

Log datoteka
V log datoteki se zabeležijo neosebni podatki o posameznem obiskovalcu, vključno z IP številko. Te podatke uporabljamo za preprečitev morebitnih zlorab spletne strani ter za beleženje statistike obiskanosti spletnih strani. Zabeleženi podatki ne omogočajo identifikacije posameznega obiskovalca.

Piškotki
Piškotki se uporabljajo za spremljanje statistike obiskanosti spletnih strani, poleg tega se zabeležijo tehnične lastnosti obiskovalca, kot so vrsta brskalnika, ločljivost zaslona in podobno. Na podlagi teh podatkov se spletna stran prilagaja posameznemu obiskovalcu in beleži statistiko obiskanosti posameznih spletnih strani. V piškotkih se ne beležijo osebni podatki, ki bi omogočali identifikacijo posameznega obiskovalca.

Osebni podatki
Osebne podatke zbiramo izključno v namene komuniciranja z uporabniki. Podatke uporabniki oddajo prostovoljno preko kontaktnega obrazca. Na ta način se zbirajo podatki o imenu in e-poštnem naslovu uporabnika. Oba podatka se ob oddaji sporočila posredujeta neposredno v e-poštni nabiralnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer se hranita v arhivu. Podatek o e-poštnem naslovu se uporabi izključno za pošiljanje odgovora na povpraševanje in nadaljnjo komunikacijo v zvezi s tem. Uporabnik lahko zahteva izbris vseh osebnih podatkov preko kontaktnega obrazca ali e-poštnega sporočila na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Spletna stran svojim uporabnikom in obiskovalcem, ki se ne strinjajo s politiko zbiranja in spremljanja informacij, omogoča, da:
- ne sodelujejo na interaktivnih spletnih straneh (to so tiste, kjer je potrebno zbiranje določenih podatkov ali identifikacija uporabnika).
- pri pregledovanju vsebin spletnega mesta ne sprejmejo piškotkov.
- ne uporabljajo kontaktnega obrazca oziroma preko tega ne posredujejo osebnih podatkov.

Za več informacij o varovanju zasebnosti pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Izjava o varovanju zasebnosti je v veljavi od objave, dne 25. 5. 2018.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social