Pametni pišemoPozdravljeni na predstavitveni spletni strani skupine Pametni pišemo!

Na spletišču boste našli vse potrebne informacije o naših storitvah, seveda pa tudi kontaktne podatke in obrazec za oddajo povpraševanja - najraje se namreč o vaših željah in pričakovanjih pogovorimo individualno, kar zagotavlja uspešen začetek sodelovanja in obojestransko zadovoljstvo na dolgi rok.

Optimiziran delovni proces nam omogoča hitro in učinkovito sodelovanje z vsakim naročnikom. Smo zelo odzivni in prilagodljivi, kar pa je le pika na i dobri strokovni podkovanosti in dolgoletnim izkušnjam!


Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social