SEO+ besedila

Cena za SEO+ besedila

- že od 2,0 € za 100 besed!

Želim ponudbo!
  • Optimiziramo gostoto ključnih besed
  • Vključimo sekundarne in long-tail ključne besede
  • Oblikujemo s HTML oznakami
  • Vnesemo povezave s ključnih besed na ciljne strani
  • Samostojno prilagodimo še druge dejavnike, ki vplivajo na SEO

Klasični SEO članki v konkurenčnih nišah ne zadostujejo za uspeh. Članki za optimizacijo morajo ponuditi še nekaj več, kar nudimo v storitvi pisanja SEO+ besedil. Ta storitev je kot nalašč za tiste, ki ne iščejo le besedil, temveč potrebujejo celovit in dovršen material za spletno optimizacijo.

SEO+ besedila seveda vključujejo unikatno in smiselno vsebino na določene ključne besede, kar ponujajo že klasični SEO članki. A v tem primeru besedila samostojno opremimo s ključnimi optimizacijskimi elementi in ga pripravimo v obliki, pripravljeni na objavo. Prevzamemo mnogo večji delež dela, naročniku preostane pa le še objava optimiziranih besedil

SEO+ besedila so kot nalašč za tiste, ki želijo z blogom ali podobnimi prispevki zagotoviti dobre uvrstitve v spletnih iskalnikih. Ker gre za kakovostna in informativna besedila, pa jih lahko brez težav objavite tudi na drugih spletiščih, ki jih redno berejo radovedneži iz vaše ciljne publike.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social