Naše reference

"bam! TOP, kot vedno!"

"Mi smo z vašim delom zelo zadovoljni in bi radi dolgoročno delali z vami."

"Top. Hvala."


"Pomagali so mi pri pisanju in oblikovanju besedila za motivacijsko pismo pri iskanju nove službe."

"Članki so super!"


"Vsekakor moram povedati, da je ekipa pametnipišemo zelo dobro usklajena saj so opravili njihovo delo odlično. Korekten odnos ter super teksti naredijo ekipo pametnipišemo najboljšo! Vsem tistim kateri iščejo kreativne in odlične pisce vam jih priporočam oziroma izbira koga drugega bi bila napačna!"

"Članki so super, tako da kar s takim stilom naprej."

"hvala za poslano. Tudi mi smo zelo zadovoljni z vašim delom :)"


 

Z leti dela se nam je nabralo že veliko takšnih in drugačnih referenc. Spodaj so navedene še nekatere bolj formalne reference z različnih področij našega dela. Vse izjave naročnikov so originalne in objavljene z njihovim dovoljenjem.

 

Reference - SEO članki:

Pokaži referenceSpletnik.si - Priprava vsebine za različne spletne strani, ki jih vzdržuje podjetje Spletnik d.o.o. Tematike besedil so zelo različne, obsegajo pa področja od pohištva, opremljanja doma, izposoje avtomobilov, pa do zavarovanja ter terjatve odškodnine, pa še kaj bi se našlo. Večinoma gre za osnovne SEO tekste, ki so optimizirani za določeno ključno besedo.

"Ekipa Pametni Pišemo nam nudi pomoč na področju pisanja vsebin za spletne strani in člankov za optimizacijo spletnih strani. S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

 


Creatiq.si - Za agencijo Creatiq smo napisali klasična besedila za optimizacijo spletnih strani, sodeč po njihovem pozitivnem odzivu pa bomo z njimi sodelovali še naprej, saj je zadovoljstvo obojestransko.

"Zelo smo bili zadovoljni s storitvijo v celoti. Članki so bili zelo kvalitetni, prejeli smo jih v dogovorjenem času. Vsekakor bomo članke še velikokrat naročili."

Agencija Creatiq

 

"Zelo zadovoljni! Čeprav smo članke naročili v poznih urah in jih potrebovali že naslednji dan, to ni predstavljalo nobene težave in dostavljeni so bili že v nekaj urah. Vsekakor priporočam vsem, ki potrebujejo kvalitetne in hitre članke."

RKB, spletna trgovina in informacijske storitve

 


 

Reference - SEO+ besedila:

Pokaži referenceLife.si - Za portal Life.si pripravljamo svežo vsebino v povezavi z zdravim načinom življenja. Gre za srednje dolge članke na temo prehrane, rekreacije, zdravja in podobno, članki pa se objavljajo mesečno ali še bolj pogosto. V nekaterih primerih so članki namenjeni tudi prodaji povezanih izdelkov.

"Z ekipo Pametni Pišemo sodelujemo na precej področjih in prav vsepovsod so nadvse strokovni in natančni pri svojem delu, ob enem se vedno držijo dogovorjenih rokov. Na začetku našega sodelovanja smo se dogovorili za redno mesečno izdelavo besedil o zdravem načinu življenja, kar nas je v podjetju zelo razbremenilo in nam omogočilo, da lahko sedaj svoj čas namenomo ostalim dejavnostim. Vsak mesec nas ob dogovorjenem terminu vedno čakajo pripravljene novice, katere lahko le še objavimo in ponudimo našim bralcem."

IRON d.o.o.


 

Reference - Opisi izdelkov:

Pokaži referenceLife.si - Portal Life.si poleg zanimivih informacij o zdravem načinu življenja ponuja tudi nekaj izdelkov. Pisanje vsebine za portal občasno vključuje tudi prodajna besedila, ki so v prvi vrsti namenjena bralcem, ki si želijo izvedeti nekaj več o predstavljeni temi, hkrati pa je v besedilu nekaj besed posvečenih tudi povezanemu izdelku, ki ustreza tematiki osnovnega besedila.

"Prodajna besedila so zelo specifična besedila, katera imajo direkten vpliv na uspeh naše prodaje, ravno zaradi tega smo bili nadvse previdni pri iskanju primernih tekstopiscev za to nalogo. Ekipa Pametni Pišemo ja popolnoma razumela naše zahteve in pripravila tekste nad našimi pričakovanji. Zdaj brez skrbi zaupamo pripravo prodajnih besedil ekipi pametni Pišemo, saj so tudi prodajni uspehi njihovih besedil zelo dobri."

IRON d.o.o.

 


Glavca.si - Za spletno trgovino Glavca.si pripravljamo opise izdelkov v ponudbi. Pogosto gre za prevajanje izvirnih opisov iz angleščine, vendar narava besedil omogoča dovolj svobode, tako da so končna besedila unikatna in zanimiva. Opisna besedila večinoma vključujejo tudi prodajne prvine, saj je cilj predvsem prodaja izdelkov.

"Z ekipo Pametni Pišemo sodelujemo od novembra 2011 in všeč nam je, da tako dobro razumejo filozofijo naše spletne trgovine in predvsem stil pisanja kakršnega potrebujemo na naših produktnih straneh. Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

 


NaTV.si - Spletna trgovina NaTV.si nudi različne uporabne izdelke, za katere je bilo potrebno napisati prodajna besedila. Besedila so naravnana izrazito prodajno, večinoma pa sledijo smernicam klasičnih prodajnih besedil.


 

Reference - E-knjige:

Pokaži referenceLife.si - V namen promocije smo za portal Life.si napisali nekoliko obsežnejšo e-knjigo na temo zdravega življenja. Pisali smo o spanju, knjiga pa obsega več kot dvajset strani. Poleg zanimivosti o spanju smo v besedilo vključili nekaj poljudno-znanstvenih dejstev ter opise strokovnih raziskav s tega področja.

"Za potrebe izdelave e-knjige smo kontaktirali ekipo Pametni Pišemo. Želeli smo e-knjigo, ki je posevečena spanju in katera je ne le zanimiva za branje ampak tudi podkrepljena z ustreznimi strokovnimi članki. E-knjiga je bila izdelana v dogovorjenem roku in je bila pripravljena na zelo visokem nivoju. Všeč nam je, da je bil tekst e-knjige dokončan v vseh pogledih, zato smo jo lahko le še predali v grafično oblikovanje, ter ponudili našim strankam."

IRON d.o.o.

 

Za nekatera strokovna besedila zaradi narave dela žal ne moremo objaviti povezave, lahko pa si preberete, kaj o našem delu pravijo zadovoljni naročniki:

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Za izjemno ugodno ceno smo prejeli zelo kvalitetno strokovno besedilo, ki je zahtevalo ogromno raziskovanja in iskanja primernega gradiva. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."


 

Zaupajo nam tudi:

  • Spletnik d.o.o.
  • IRON d.o.o.
  • iSpot d.o.o.
  • MarART d.o.o.
  • Business Express d.o.o.
  • in drugi...

Izjave zadovoljnih naročnikov

"S storitvijo smo izjemno zadovoljni, saj so vsebine napisane na zelo visokem nivoju, cenovno ugodne, poleg tega pa se vedno držijo dogovorjenih rokov. Storitev toplo priporočam tudi ostalim naročnikom spletnih vsebin."

Spletnik d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Naše dosedanje sodelovanje je bilo odlično, zato z veseljem sodelujemo še naprej. Priporočamo vsem, ki potrebujejo kreativne tekste, kateri so ob enem nadvse strokovno narejeni."

IRON d.o.o.

Izjave zadovoljnih naročnikov

"Ekipa piscev je delo opravila več kot odlično, saj je presegla vsa pričakovanja. Izpolnili so vse potrebne kriterije, tako da jih vsekakor priporočam za obširne in zahtevne projekte."

Kontakt

Telefon: 051 219 132
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Www: www.pametnipisemo.si

social